Парченца от CS4

Малко по малко започват да се появяват бета версии на продукти, които предстои да излезнат с Creative Suite 4. Наскоро изтече в нета бета на Photoshop cs4 с кодово име Stonehendge, но нещо не се ентусиазирах много от прочетено – изглеждаше ми като cs3 със сменен welcome screen. Но пък ентусиазмът ми расте, като знам че до 6-8 месеца би трябвало да имаме четвърта версия на Creative Suite. Обикновено излиза през година и половина затова смятам, че периода до излизането е сходен, но тъй като броя на продуктите в пакета расте, както и необходимостта от максималната им интеграция и оптимизация помежду им, периодът до излизането на нова версия може и да е малко по-голям този път. Но дори и да е така сигурен съм че ще е за добро!

Тук е моментът да вмъкна две видеота от “InDesign and Vector Conference in Miami“, които Illustrator гуруто Mordi Golding публикува в блога си преди дни. Видеотата са презентации на Michael Ninness от Adobe на някои от новите възможности на InDesign.

Като излезна CS3 реакцията ми беше wooooow, когато видях как Flash разчита информацията в PSD файл. Сега реакцията ми беше woooow, когато гледах тези две клипчета. Много приятно се изненадах от факта. че инженерите на Adobe са обърнали доста внимание на подобряването на един workflow-a, а именно Flash-InDesign.

Коментари през Facebook

Коментирай първи.

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *