QuickTime 7.4 несъвместим с After Effects и Premiere

Преди дни излезе ъпдейт за After Effects. До тук добре. Малко преди този ъпдейт на After Effects и малко, след като Steve Jobs обяви новостите около продуктовата гама на Apple на тазгодишния Mac World, излезе и ъпдейт на QuickTime 7.4, с включена поддръжка на някои от новостите, които Steve Jobs презентира. Логичен ход. Но явно и малко прибързан в някои аспекти. За тези от вас, които работят с After Effects и Premiere Pro инсталацията на QuickTime 7.4 (поне за момента, докато не бъде фикснат) ще донесе по скоро проблеми.

Нямам навика да ъпдейтвам на сляпо каквото и да било, преди да чуя някакви отзиви, и в този случай не съм потърпевш от QuickTime 7.4, но ето какво казва по въпроса Michael Coleman – продуктовият мениджър на Adobe After Effects.

“Зная че повечето от вас изгарят от желание да наемат някой филм от iTunes, но моля имайте на предвид, че новият QuickTime 7.4 ъпдейт съдържа сериозна несъвместимост с After Effects и Premiere Pro. Към момента не препоръзваме QuickTime 7.4 на нашите клиенти. Работим с Apple за решаването на проблема.”

Коментари през Facebook

Коментирай първи.

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *