Photoshop.com приложение за iPhone

Flash приложенията за iPhone са вече факт, паралелно с това излезе Flex базираното приложение Photoshop.com за iPhone – може да го изтеглите (закупите) от тук.

flash for iphone

screenshot: John Nack

Flash поддръжка от iPhone – Adobe MythHackers

Излезна интересно AIR приложение за всички който използват повече shortcut-и отколкото команди от менюто в CS4 – Adobe Shortcut App for Creative Suite може да изтеглите от Adobe Marketplace

Плюс какво ново в Flash Builder 4 beta (updated for beta 2), плюс кратко превю на AIR 2.0 плюс сериозна видео колекция от миналогодишното и тазгодишното издание на Adobe MAX в Adobe TV.

Коментари през Facebook

4 Comments
 • aleksoft
  October 22, 2009

  Щеше да е хубаво да направят и за Windows mobile ама за съжаление само IPhone е им в главата!

 • ph1x
  October 22, 2009

  До пролетта на следващата година би трябвало да има и за Android и Symbian .. за win mobile нямам идея .. мисля, че Symbian и Windows Mobile са умиращи операционни системи … като краен потребител в Maemo и Android виждам много повече смисъл от инвестиция.

 • aleksoft
  November 8, 2009

  За Symbian съм напълно съгласен, но windows mobile постоянно я подобряват и правят програми за нея.

 • ph1x
  November 8, 2009

  Около мен почти няма хора с устройства под winmobile и не мога да говоря от опит, но според това което чета тук и там мисля, че компания като Microsoft може да инвестира и създаде много повече. Всички ще спечелим ако Microsoft създадат още по-конкурентна мобилна платформа, въпреки, че съм малко скептичен по отношение на техния софтуер :).

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *