Adobe TV стартира!

9 април е датата на която стартира Adobe TV. Зад тази новина смятам, че стой много потенциал. Казвам го спомняйки си какво беще преди около две години когато една друга телевизия стартира – Photoshop TV. Спомням си първите опити на Scott Kelby заедно с Matt и Dave с едно онлайн радио :). Много скромно беше но ме радваше. Така или иначе това радио не просъществува дълго. То беше катализатор за нещо много по-полезно и голямо, коео съществува и до сега – тогава се роди Photoshop TV, и към момента са на 130 и някоя серия. Преди няколко седмици Photoshop TV дори имаше премиера по един ABC, където числеността на аудиторията се отмерва с 8-цифрени числа. Това означава, че идеята на Scott Kelby отново работи. Започнах с цялата тази история, защото идеята за TV постепенно във времето разгръща потенциала си. Доказателството – Adobe TV.

Най-добра представа за Adobe TV ще получите като поразгледате сайта. Смисълът на думата TV в този аспект има още много да се развива, но това за мен е едно много добро начало. Накратко същността на Adobe TV е следната: след като влезнем в сайта, можем да избираме между различни туториали във видео формат, примери, обяснения, трикове и нови техники с продуктите на Adobe, и всичко това барнато много яко и хоствано от експерти на Adobe включително всички евангелисти.

За да тръгне всичко в сайта както трябва ви препоръчвам да си изтеглите и инсталирате последна версия на Adobe Flash Player.

Коментари през Facebook

8 Comments
 • Mishef
  April 13, 2008

  Страхотна телевизия, ще я следя непрекъснато за нови предавания и епизоди 🙂

 • ph1x
  April 13, 2008

  кефи ме как смесват шоуто със CS 🙂

 • theivo
  April 13, 2008

  Какво имаш предвид с “евангелисти”

 • ph1x
  April 13, 2008

  какъв въпрос ми заби 🙂
  http://www.adobeevangelists.com/

 • theivo
  April 14, 2008

  Пише , че са се преместили. Атеист съм , бате, прекалено религиозните ме дразнят даже.

 • ph1x
  April 14, 2008

  ае ти къде ме набърка .. нали знаеш колко съм религиозен

 • nataliq
  February 15, 2009

  as sam sas adobe reader 9.0115.0 a nemi razreshava dasi isteglq glash player zashto

 • ph1x
  February 15, 2009

  Версията на Adobe Reader няма общо с flash player-a. Търси причината другаде.
  Пробвай да го дръпнеш от този линк – http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/install_flash_player.exe . След като свалиш инсталационния файл (от линка по-горе) си затвори всички браузъри и тогава го стартирай.

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *