Adobe Bridge като начин за образоване

Предполагам всеки от нас използва малко или много Adobe Bridge. А ако не – защо?!?!

Няма да се спирам на възможностите и предимствата на Bridge съпоставен с други подобни проложения (има ли такива?!). Самият факт че, Bridge е абсолютно съвместим с всичко Adobe, би трябвало да е достатъчно обедителен за всеки, който се пита “т’ва пък що ми е?”. Но всеки има право на избор! Както на избор така и на образование, а като заговорих за образование в Creative Suite си имаме един прекрасен източник в лицето на Adobe Bridge.

По default като отворите Favorites панела в Bridge, измежду няколко възможности за избор е и Bridge Home. Това е източникът – първото нещо което виждате, след като влезнете са иконките на 13 приложения от Creative Suite 3. Това може да се разглежда, като място където е събрано всичко ново, което се случва около приложенията на Adobe, включително новини, бета софтуер от Adobe Labs, конференции, camp-ове, ъпдейти и линкове към туториали от “кухнята” на Adobe и всичко това на фона на много приятен и тематичен дизайн в Bridge.

Bridge Home, като малка част от възможностите на Bridge e уникален източник на информация по темата, чийто възможности според мен остава някакси скрити в първоначалния интерфейс.

Коментари през Facebook

0 Comments

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *