Тенденции и статистика в CS Live

Една от добавките, която прави впечатление почти веднага след като отворите някое CS5 приложенията е CS LIVE. Поставена на достатъчно видно място по default в горния десен ъгъл, CS LIVE е компилация от онлайн услуги за които се изисква регистрация (adobe-ската регистрация също е валидна). Adobe CS Live включва:

cs live

Да се спрем на статистиката и тенденциите, които биха заинтересували всеки дизайнер/девелопър, който иска да е в крак с постоянно променящата се интеренет среда – инструментът за това се нарича SiteCatalyst NetAverages. Ако до сега е трябвало да търсите на различни места всеки път, информация за това “кой е най-използваният браузър и съответно коя версия” или ” какъв пазарен дял е спечелил Chrome за краткото време  от което е излезнал” или “какъв % юзъри са използвали резолюция 1024×768 през февруари в световен мащаб”, всякакви подобни тенденции и движения спрямо предходни месеци, вече може да намерите на едно място в SiteCatalyst NetAverages.

cs live
cs live

Услугата предлага както информация за десктоп машини, така и за мобилни устройства. Освен това може да си настроете акаунта да ви изпраща e-mail известие, когато някои от параметрите е достигнал предварително дифинирано от вас ниво.

cs live

*CS LIVE не присъства изнесена в интерфейса на някои от приложенията, но е интергрирана функция във всички CS5 пакети (Design Standart и Premium, Web Premium, Production Premium и естествено Master Collection)

Коментари през Facebook

0 Comments

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *