НАТО въвежда Adobe Flex и LiveCycle Data Services

Наскоро Adobe получиха стандартизация по ISO за PDF формата. Почти по същото време се чу, че съвместно с Yahoo!, Adobe стъпват в рекламния пазар, като ще си партнират по технология за вграждане на реклами в PDF файлове.

В този дух на партньорство и съвместна работа идва и следващата новина. От 11 декември, НАТО започва постепенна интеграция на Adobe Flex и LiveCycle Data Services в системата си Mission Support System (MSS). Това е същевременно показно за качеството на продуктите на Adobe, и в частност тези два Adobe Flex и LiveCycle Data Services, както и признание от страна на организация, като НАТО за сигурността на софтуера. От тук нататък тежестта върху тези два продукта ще се увеличи, респективно качеството което предлагат, както и отговорността на инженерите, които ги създават.

Според НАТО, с внедряването на тази нова система като Rich Internet Application (RIA) с Flex, НАТО ще могат да синхронизират мисии, като ще могат и да обработват информация от над 80 различни източника едновременно, като информация за полети, бежански лагери, детайли за релефа на региони които използва НАТО…работата става дебела 🙂

Коментари през Facebook

Коментирай първи.

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *